Nemzetközi költöztetés

Az életünket külföldön folytatni, otthagyni a megszokott munkánkat, lakásunkat, emberi kapcsolatainak nagyon komoly döntés, akár egyedül vagy barátokkal, akár családdal együtt indul útnak az ember.

Ráadásul mikor az ember úgy dönt, hogy külföldre költözik rengeteg bürokratikus elintéznivalón kell átverekednie magát.

A helyileg illetékes Kormányablakban be kell jelentenie a lakcímváltozást ( jó ha tudjuk, hogy 2013 március 1-től az ideiglenes külföldön tartózkodás bejelentése választható opció, nem kötelező), nyilatkoznia kell az OEP felé, hogy a biztosítási jogviszonya rendezett legyen, adott esetben útlevelet kell készíttetni a Kormányablaknál.

Hitel esetén a külföldre költözésről bankunkat is tájékoztatni kell, de ha nincs hitelünk is érdemes felkeresnünk számlavezető bankunkat, hogy megszüntessük vagy az új pénzügyi szokásainkhoz igazítsuk bankszámlánk szolgáltatásait és költségeit.

És még hosszasan sorolhatnánk a kötelező elintéznivalókat.

Egy ilyen bürokratikus túrát követően igazi megkönnyebbülés, ha a költözés gyakorlati része és a személyes tárgyak, csomagok, bútorok miatt már nem kell aggódnunk.

A Tirol-Trade Kft. a több százezer kilométernyi nemzetközi tapasztalata alapján, az egyedi ügyféligényekhez igazodva teljes körű szolgáltatás csomagot tud nyújtani.

A teljes körű nemzetközi vámügyintézésben, a ki- és becsomagolásban több nyelven beszélő, gyakorlott rakodó kollégáink nyújtanak segítséget Önnek.

Részletes Szolgáltatási Szerződésünk, saját és nemzetközi partnerhálózatunk korszerű, széleskörű jármű- és eszközparkja pedig bútorai és csomagjai sérülésmentes célba juttatását biztosítja.

  • Több ezer kilométeres út után is sérülésmentes bútorok
  • Több nyelven beszélő rakodó kollégáink
  • Korszerű, különböző méretű tehergépjármű parkunk
  • Gyűjtőfuvarral, akár 1 darab bútor költséghatékony célba-juttatása
  • Pontos Ügyfél tájékoztatás, a nemzetközi költöztetés folyamatairól, a csomagolástól, a kipakolásig
  • A csomagoló anyagokat, dobozokat mi biztosítjuk a költözéshez
  • Kérésre teljes körű kár- felelősség- és balesetbiztosítás
  • Határtalan problémamegoldó készség
  • Kiterjedt nemzetközi partnerhálózat

Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek a bel- és külföldi költöztetésekkel kapcsolatban is. Az elmúlt több mint 10 év alatt olyan fuvarszervezési rutint szereztünk és partnerhálózatot építettünk fel, mellyel hazai fuvarozási viszonylatokban kevesen tudják felvenni a versenyt.

Ezt az előnyt tudjuk megjeleníteni árainkban, Ügyfeleink nagy megelégedésére.

Ahogy belföldi költöztetéskor, úgy nemzetközi költöztetés során is lehetősége van „fapados nemzetközi költöztetés” szolgáltatásunk igényelni.

A leginkább idő- és költséghatékony megoldás ebben az esetben, ha raklapokon, jól kezelhető egységrakományt képeznek a szállítandó árukból- személyes tárgyakból és bútorokból.

Amennyiben raklapos áruként tudjuk kezelni az Ön tárgyait a nemzetközi költöztetés során, úgy akár egy több szállítmányos gyűjtőfuvarral is el tudjuk küldeni azokat a kívánt országba.

Ez azért tud költséghatékony maradni, mert azon kívül, hogy nem kell a rakodók napidíjával számolnia, a gyűjtőfuvar révén, a szállítási költségek több ügyfélre oszlanak el, így a számla végösszege csupán töredéke lesz egy egyéni nemzetközi költöztetéséhez képest.

Természetesen a szállítandó áruit, bútorait, személyes tárgyait így is a legnagyobb biztonságban tudhatja, hiszen a raklapos, lefóliázott szállítás során stabilan, biztonságban érnek azok célba és Nemzetközi Költöztetés Szolgáltatási Szerződésünk is biztosítja, hogy Önt semmi esetre se érje kár.

Ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk abban az esetben is, ha csak egy bútort, kerékpárt vagy bármilyen más olyan darabos árut kell szállítania, amelyet futárszolgálattal vagy postával nem vagy csak nagyon drágán lehet eljuttatni.

Nyelveket beszélő, gyakorlott rakodó kollégák, akik értenek a nemzetközi vámügyintézéshez, a csomagoláshoz és a pakoláshoz is egyszerre?

Igen! A magyarázat roppant egyszerű. A Tirol-Trade Kft. elődje, több mint 10 évvel ezelőtt egy baráti társaságból épült fel. Mindenki azt adta hozzá a céghez, amiben Ő a legjobb volt. És a csapat gerince lényegében az óta is változatlan.

Az évek alatt természetesen szükséges volt bővülnünk, de leginkább ajánlások és ismeretségek útján szoktuk kiválasztani új munkatársainkat és minden esetben gyakorlott kollégáink iránymutatásai alapján sajátítják el a szükséges képességeket.

 

Ez az oka annak, hogy németül, oroszul, angolul, franciául beszélő vagy akár több diplomás nemzetközi költöztető munkatársunk is van.

Van köztük olyan, aki főállásban IT szakember, de olyanok is akadnak, akik Angliában, Hollandiában vagy Belgiumban folytattak tanulmányokat.

Nem csoda tehát, ha otthonosan mozgunk a nemzetközi szállítások piacán. Költöztettünk már több ízben Angliába, Írországba, Ausztriába, Németországba, Olaszországba, Görögországba, Franciaországba, Hollandiába, Norvégiába, Spanyolországba, Romániába, Ukrajnába, Lengyelországba, Csehországba, de Svájcba például szinte már hazajárunk.

De rendszeresen kapunk megkereséseket külföldről-külföldre vagy külföldi országon belüli költözésekkel kapcsolatosan, ugyanis kapcsolataink révén sokszor a külföldi versenytársainknál is kedvezőbb ajánlattal tudunk szolgálni.

Mit csináljak akkor, ha még nem tudom magammal vinni minden bútorom és ingóságom külföldre?

Ilyenkor kérheti, fix havidíjas raktározási- tárolási szolgáltatásunkat is, vagy a tárolással kombinált ún. „késleltetett” nemzetközi költöztetés szolgáltatást, arra az esetre, ha magyarországi lakásából már ki kell költöznie, de a külföldi lakás valamilyen okból még nem áll készen személyes tárgyai fogadására.

Munkatársaink becsomagolják és tárolásra előkészített állapotban beszállítják budapesti raktárunkba ingóságait. Ahol hosszú- vagy rövidtávon megfelelő körülmények között megőrizzük tárgyait, amíg Ön másképp nem rendelkezik azokról.

A Tirol Trade Kft. jellemző nemzetközi költöztetés árai

Ügyfelünket Linzből egyik 3,5 tonna össztömegű, 1 tonna teherbírású 20 m³-es raktérrel rendelkező teherautónkkal 750 EUR áron költöztettük rakodás nélkül.

Szintén Linzből szállítottuk egy másik Ügyfelünk bútorait egy 7,5 tonna  össztömegű, 2,4 tonna teherbírású, 40 m³ méretű raktérrel rendelkező teherautónkkal 950 EUR áron.

12 tonnás teherautónkkal (5 tonna terhelhetőséggel és 50 m³ raktérrel) ez a távolság, rakodás nélkül megközelítőleg 1250 EUR lenne.

Pontos, részletes és teljesen ingyenes árajánlatunkat kérheti telefonon a +36 70 637 5131 mobilszámon, messengeren vagy a weboldalon keresztül.

Egy Ügyfelünket Budapest-München viszonylaton költöztettük egy 3,5 tonnás, 1 tonna terhelhetőségű 20 m³-es raktérrel rendelkező teherautónkkal 970 EUR áron.

Münchenből Budapestre szállítottunk ~40 m³ személyes vagyontárgyat egy 7,5 tonna  össztömegű, 2,4 tonna teherbírású teherautóval 1170 EUR összegért.

Szintén Münchenből költöztettük Magyarországra egy teljes családi ház minden ingóságát 12 tonnás teherautónkkal (5 tonna terhelhetőség, 50 m³ raktér) 1250 EUR áron.

Ha németországi költöztetéssel kapcsolatban szeretne egy minden részletre kiterjedő ajánlatot kapni, akkor keressen bennünket telefonon a +36 70 6375131 telefonszámon, messengeren vagy a weboldalon keresztül.

Amszterdami szállításokat 3,5 tonnás, 1 tonna terhelhetőségű 20 m³-es raktérrel rendelkező teherautóinkkal átlagosan 1450 EUR áron szoktunk vállalni.

Ugyanezen az útvonalon 7,5 tonnás (~40 m³, 2,4 tonna terhelhetőség) és 12 tonnás (5 tonna terhelhetőség, 50 m³ raktér) teherautóink rendszerint 1750 és 2070 EUR ár között szoktak szállítani.

Mivel minden költözés más és más, ezért az Ön igényeire szabott ingyenes árajánlatunkat kérje Tőlünk telefonon a +36 70 637 5131 mobilszámon, messengeren vagy a weboldalon keresztül.

Rendszeres svájci költöztetéseink során az alábbi szállítási árak jellemzőek Budapest-Zürich vagy Zürich Budapest útvonalon.

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 1250 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 1800 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 2150 EUR

Az igények, a távolságok egy nemzetközi költöztetés során rendkívül különbözőek, ezért az Ön igényeire szabott ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

Egy Ügyfelünket Milából-Magyarországra kb. 20 m³ személyes ingósággal 3,5 tonnás (1 tonna terhelhetőség) teherautóval 1150 EUR áron költöztettük.

Milánó-Budapest és Budapest-Milánó útvonalon 7,5 tonnás teherautóink (40 m³ raktér, 2,4 t terhelhetőség) 1 450 EUR áron, 12 tonnás teherautóink 1750 EUR  áron szállítanak költöztetéshez kapcsolódóan személyes ingóságokat.

Az Ön olaszországi költözésére szabott részletes árajánlatunkat kérheti telefonon a +36 70 637 5131 mobilszámon, messengeren vagy a weboldalon keresztül.

Egy párizsi szállítást 3,5 tonna össztömegű, 1 tonna teherbírású 20 m³-es raktérrel rendelkező teherautónkkal 1450 EUR ár körül tudunk vállalni.

Egy Ügyfelünk párizsi lakásának teljes bútorzatát (~40 m³) szállítottuk egy 7,5 tonna  össztömegű, 2,4 tonna teherbírású teherautóval 1800 EUR áron.

12 tonnás teherautóink (5 tonna terhelhetőséggel és 50 m³ raktérrel) ugyanezen az útvonalon, rakodás nélkül megközelítőleg 2100 EUR szállítanak.

A fenti árak korábbi megrendelések adatai vagy azok átlagárai. Mivel egy nemzetközi költöztetés során az igények nagyon eltérőek lehetnek, így javasoljuk, hogy részletes és teljesen ingyenes árajánlatunkat kérje telefonon a +36 70 637 5131 mobilszámon, messengeren vagy a weboldalon keresztül.

A Brüsszelbe, a belga fővárosba, egy költöztetés során az autóink az alábbi szállítási díjakkal járnak:

3,5 t (1 t teherbírás, 20 m³ raktér): 1450 EUR

7,5 t (2,4 t teherbírás, 40 m³ raktér): 1650 EUR

12 t (5 t teherbírás, 50 m³ raktér): 1950 EUR

A brüsszeli költöztetések sok esetben csak speciális eszközök (pl: bútorlift vagy mobildaru) segítségével kivitelezhető.

Emiatt mindenképp javasoljuk a mielőbbi egyeztetést a részletes árajánlattal kapcsolatban.

Részletes és teljesen ingyenes árajánlatunkat kérje telefonon a +36 70 637 5131 mobilszámon, messengeren vagy a weboldalon keresztül.

A spanyolországi költöztetések során Barcelona és környéke nagyon közkedvelt célpont. Ügyfelünket Budapestről az egyik 3,5 tonna össztömegű, 1 tonna teherbírású 20 m³-es raktérrel rendelkező teherautónkkal 1950 EUR áron költöztettük rakodás nélkül.

Barcelonából hazafelé, egy Budapest melletti városba egy másik Ügyfelünk bútorait egy 7,5 tonna  össztömegű, 2,4 tonna teherbírású, 40 m³ méretű raktérrel rendelkező teherautónkkal 2650 EUR áron szállítottuk haza.

12 tonnás teherautónkkal (5 tonna terhelhetőséggel és 50 m³ raktérrel) ez a távolság, rakodás nélkül megközelítőleg 2950 EUR lenne.

Természetesen az igények és a távolságok nagyban eltérhetnek egymástól egy nemzetközi költöztetés során. Pontos, részletes és teljesen ingyenes árajánlatunkat telefonon a +36 70 637 5131 mobilszámon, messengeren vagy a weboldalon keresztül is kérheti.

Várjuk megkeresését.

Ügyfelünk Stockholból költözött Magyarországra bútoraival és egyéb személyes ingóságaival. Egy 3,5 tonnás, 1 tonna terhelhetőségű 20 m³-es raktérrel rendelkező teherautónk 2200 EUR áron végezte a szállítást.

Budapestről szállítottuk egy család ~40 m³ személyes vagyontárgyait egy 7,5 tonna  össztömegű, 2,4 tonna teherbírású teherautóval Stockholmba 2850 EUR összegért.

Szintén Stockholmba költöztettük egy zuglói családi ház minden ingóságát 12 tonnás teherautónkkal (5 tonna terhelhetőség, 50 m³ raktér) 3200 EUR áron.

Ha Svédországi költöztetéssel kapcsolatban szeretne egy minden részletre kiterjedő ajánlatot kapni, akkor keressen bennünket telefonon a +36 70 6375131 telefonszámon, messengeren vagy a weboldalon keresztül.

Egy Norvég állampolgárságű Ügyfelünk Osloból költözött Érdre. Bútorait és egyéb személyes ingóságait, Egy 3,5 tonnás, 1 tonna terhelhetőségű 20 m³-es raktérrel rendelkező teherautónk szállította 2200 EUR.

Budapestről ~40 m³ ingóságot szállítottunk egy magyar család részére Oslo városába. A 7,5 tonna  össztömegű, 2,4 tonna teherbírású teherautó díja 2850 EUR volt.

Szintén Osloba költözött egy péceli család. Házuk minden ingóságát 12 tonnás teherautónkkal (5 tonna terhelhetőség, 50 m³ raktér) 3200 EUR áron fuvaroztuk.

Ha Norvégiába költözne, kérje ingyenes, de annál részletesebb árajánlatunkat.

Telefonon a +36 70 6375131 telefonszámon, messengeren vagy a weboldalon keresztül.

Egy átlagos Koppenhágai szállítás 3,5 tonna össztömegű (1 t hasznos teher, 20 m³ raktér) teherautóval 1650 EUR áron végezhető el.

Ugyanezen az útvonalon egy 7,5 tonna  össztömegű, 2,4 tonna teherbírású, 40 m³ rakodókapacitású teherautó 1950 EUR áron,

Míg egy 12 tonnás teherautó (5 tonna terhelhetőség, 50 m³ raktér) 2250 EUR áron végzi a szállítást.

Ha szeretne egy részletes ajánlatot kapni Dániát érintő költöztetésével kapcsolatban, akkor nem kell mást tennie, mint ajánlatot kérni a +36 70 6375131 telefonszámon, messengeren vagy a weboldalon keresztül.

Költöztetés Budapestől-Londonba vagy Londonból-Budapestre, mindenre kiterjedő Szolgáltatói Szerződéssel

3,5 tonna össztömegű (1 t hasznos teher, 20 m³ raktér) teherautóval 1950 EUR-tól.

7,5 tonna  össztömegű, 2,4 tonna teherbírású, 40 m³ rakodókapacitású teherautó 2560 EUR-tól.

12 tonnás teherautó (5 tonna terhelhetőség, 50 m³ raktér) 2930 EUR-tól.

Részletes ajánlat:

+36706375131
messengeren vagy a weboldalon keresztül.

Költöztetésekhez kapcsolódó szállításokat, Magyarországból Dublinba vagy Dublinból Magyarországra, az eddigi tapasztalatok alapján az alábbi árakon végezünk:

3,5 t össztömegű teherautóval (20 m³ rakodótérrel, 1 t terhelhetőséggel): 2 600 EUR

7,5 t össztömegű teherautóval (40 m³ rakodótér, 2,4 t terhelhetőség): 3200 EUR

12 t össztömegű teherautóval (50 m³ raktér, 5 t terhelhetőség): 3600 EUR

Toggle Content

Toggle Content

Toggle Content

Toggle Content

Budapest-Ljubjana és Ljubjana-Budapest viszonylaton a fuvarozás díja jellemzően az alábbiak szerint alakul:

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 780 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 1100 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 1420 EUR

Az egyedi igényeket is tartalmazó ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

Budapest-Varsó vagy Varsó-Budapest útvonalon:

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 1200 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 1550 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 1780 EUR

Az egyedi igényeket is tartalmazó ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

Budapest-Prága vagy Prága-Budapest útvonalon:

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 780 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 1100 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 1400 EUR

Az egyedi igényeket is tartalmazó ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

Budapest-Luxemburg vagy Luxemburg-Budapest útvonalon:

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 1450 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 1750 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 2070 EUR

Az egyedi igényeket is tartalmazó ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

Budapest-Marosvásárhely vagy Marosvásárhely-Budapest útvonalon:

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 920 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 1250 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 1650 EUR

Az egyedi igényeket is tartalmazó ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

Budapest-Pozsony vagy Pozsony-Budapest útvonalon:

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 500 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 750 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 980 EUR

Az egyedi igényeket is tartalmazó ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

Budapest-Szarajevó vagy Szarajevó-Budapest útvonalon:

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 950 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 1300 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 1700 EUR

Az egyedi igényeket is tartalmazó ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

Budapest-Lisszabon vagy Lisszabon-Budapest útvonalon:

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 2800 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 3500 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 3900 EUR

Az egyedi igényeket is tartalmazó ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

Budapest-Vilnius vagy Vilnius-Budapest útvonalon:

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 1450 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 1750 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 2070 EUR

Az egyedi igényeket is tartalmazó ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

Budapest-Riga vagy Riga-Budapest útvonalon:

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 1550 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 1850 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 2170 EUR

Az egyedi igényeket is tartalmazó ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

Budapest-Tallin vagy Tallin-Budapest útvonalon:

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 1890 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 2350 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 2780 EUR

Az egyedi igényeket is tartalmazó ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

Budapest-Podgorica vagy Podgorica-Budapest útvonalon:

3,5 tonna (1 t teherbírás, 20 m³): 1180 EUR

7,5 tonna (2,4 t teherbírás, 40 m³): 1470 EUR

12 tonna (5 t teherbírás, 50 m³): 1770 EUR

Az egyedi igényeket is tartalmazó ingyenes árajánlatunkat egy telefonos (+36 70 637 5131) vagy egy írásos (messenger,  ajánlatkérő) egyeztetést követően tudjuk elkészíteni.

A fenti árak eddigi nemzetközi költöztetéseink árai vagy több költöztetés átlagárait tükrözik. Az árak tartalmazzák a teherautó, az út és a sofőr minden költségét. (pl.: útdíjak, komp költségek, behajtási díjak, üzemanyagdíjak, stb.) de nem tartalmazzák a rakodás, csomagolás költségeit.

Részletes és pontos, az Ön költözésére szabott árajánlatát kérje elérhetőségeink bármelyikén.

Nézze meg Ügyfeleink véleményét a Tirol Trade Kft.-ről a joszaki.hu szakemberkereső portálon.

Ajánlatkérés
Név *
Telefonszám *
Email cím *
Megjegyzes
Kép csatolása

Kérje ajánlatunkat telefonon, messengeren vagy küldjön üzenetet az oldalon keresztül és munkatársunk mindenben a segítségére lesz.

Keresse nemzetközi költözésekről szóló legfrissebb híreinket, aktuális egyedi ajánlatainkat a Facebook és Instagram oldalainkon.

Ha Önnek fontos a kényelem, pontosság és megbízhatóság, akkor biztos lehet benne, hogy mi nyújtjuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő nemzetközi költöztetés szolgáltatást.

Költöztetés Olcsón (@koltoztetesolcson.hu) által megosztott bejegyzés,

 

Diplomás kollégánk

Költöztetés Franciaországba

 

Nemzetközi költöztetés
Nemzetközi költöztetés
5
5 based on 40 votes
Nemzetközi költöztetés
Nemzetközi költöztetés
Tirol Trade Kft.
Tirol Trade Kft.,
Hungária krt. 5-7.,Budapest,Magyarország-1101,
Telephone No.+36706375131
Európa
Magyarország
Mi valóban beszéljük a nemzetközi költöztetések nyelvét.
Beszéljük a nemzetközi költöztetés nyelvét. Költöztetés egész Európában, akár kamionnal is. Idegen nyelveket beszélő költöztető mukatársak. Képzett, gyakorlott sofőrök. 0-24 ügyfélszolgálat. Részletes árajánlat, korrekt szerződés.