Nemzetközi költöztetés

Miért a költöztetésolcsón.hu szolgáltatásait válasszam, ha külföldre szeretnék költözni?

Az életünket külföldön folytatni, otthagyni a megszokott munkánkat, lakásunkat, emberi kapcsolatainak nagyon komoly döntés, akár egyedül vagy barátokkal, akár családdal együtt indul útnak az ember. Ráadásul mikor az ember úgy dönt, hogy külföldre költözik rengeteg bürokratikus elintéznivalón kell átverekednie magát.

A helyileg illetékes Kormányablakban be kell jelentenie a lakcímváltozást ( jó ha tudjuk, hogy 2013 március 1-től az ideiglenes külföldön tartózkodás bejelentése választható opció, nem kötelező), nyilatkoznia kell az OEP felé, hogy a biztosítási jogviszonya rendezett legyen, adott esetben útlevelet kell készíttetni a Kormányablaknál.

Hitel esetén a külföldre költözésről bankunkat is tájékoztatni kell, de ha nincs hitelünk is érdemes felkeresnünk számlavezető bankunkat, hogy megszüntessük vagy az új pénzügyi szokásainkhoz igazítsuk bankszámlánk szolgáltatásait és költségeit.

És még hosszasan sorolhatnánk a kötelező elintéznivalókat.

Egy ilyen bürokratikus túrát követően igazi megkönnyebbülés, ha a költözés gyakorlati része és a személyes tárgyak, csomagok, bútorok miatt már nem kell aggódnunk.

A Tirol-Trade Kft. a több százezer kilométernyi nemzetközi tapasztalata alapján, az egyedi ügyféligényekhez igazodva teljes körű szolgáltatás csomagot tud nyújtani.

A teljes körű nemzetközi vámügyintézésben, a ki- és becsomagolásban több nyelven beszélő, gyakorlott rakodó kollégáink nyújtanak segítséget Önnek.

Részletes Szolgáltatási Szerződésünk, saját és nemzetközi partnerhálózatunk korszerű, széleskörű jármű- és eszközparkja pedig bútorai és csomagjai sérülésmentes célba juttatását biztosítja.

Költöztetés Norvégiába

A víz sem állhatja utunkat!

  • Több ezer kilométeres út után is sérülésmentes bútorok
  • Több nyelven beszélő rakodó kollégáink
  • Korszerű, különböző méretű tehergépjármű parkunk
  • Gyűjtőfuvarral, akár 1 darab bútor költséghatékony célba-juttatása
  • Pontos Ügyfél tájékoztatás, a nemzetközi költöztetés folyamatairól, a csomagolástól, a kipakolásig
  • A csomagoló anyagokat, dobozokat mi biztosítjuk a költözéshez
  • Kérésre teljes körű kár- felelősség- és balesetbiztosítás
  • Határtalan problémamegoldó készség
  • Kiterjedt nemzetközi partnerhálózat
7,5 t teherautó


Széleskörű gépjármű- és eszközparkunk külföldön is rendelkezésre áll

Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek a bel- és külföldi költöztetésekkel kapcsolatban is. Az elmúlt több mint 10 év alatt olyan fuvarszervezési rutint szereztünk és partnerhálózatot építettünk fel, mellyel hazai fuvarozási viszonylatokban kevesen tudják felvenni a versenyt.

Ezt az előnyt tudjuk megjeleníteni árainkban, Ügyfeleink nagy megelégedésére.

Ahogy belföldi költöztetéskor, úgy nemzetközi költöztetés során is lehetősége van „fapados nemzetközi költöztetés” szolgáltatásunk igényelni.

Így Önre csak a teherautó és a sofőrünk napidíjának költsége hárul.

A leginkább idő- és költséghatékony megoldás ebben az esetben, ha raklapokon, jól kezelhető egységrakományt képeznek a szállítandó árukból- személyes tárgyakból és bútorokból.

Diplomás kollégánk


Nemzetközi költöztetés, diplomás sofőrrel

Amennyiben raklapos áruként tudjuk kezelni az Ön tárgyait a nemzetközi költöztetés során, úgy akár egy több szállítmányos gyűjtőfuvarral is el tudjuk küldeni azokat a kívánt országba.

Ez azért tud költséghatékony maradni, mert azon kívül, hogy nem kell a rakodók napidíjával számolnia, a gyűjtőfuvar révén, a szállítási költségek több ügyfélre oszlanak el, így a számla végösszege csupán töredéke lesz egy egyéni nemzetközi költöztetéséhez képest.

Természetesen a szállítandó áruit, bútorait, személyes tárgyait így is a legnagyobb biztonságban tudhatja, hiszen a raklapos, lefóliázott szállítás során stabilan, biztonságban érnek azok célba és Nemzetközi Költöztetés Szolgáltatási Szerződésünk is biztosítja, hogy Önt semmi esetre se érje kár.

Ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk abban az esetben is, ha csak egy bútort, kerékpárt vagy bármilyen más olyan darabos árut kell szállítania, amelyet futárszolgálattal vagy postával nem vagy csak nagyon drágán lehet eljuttatni.

Költöztetés Franciaországba


Több ezer nemzetközi kilométer után is rendben megérkezünk.

Nyelveket beszélő, gyakorlott rakodó kollégák, akik értenek a nemzetközi vámügyintézéshez, a csomagoláshoz és a pakoláshoz is egyszerre?

Igen!

A magyarázat roppant egyszerű. A Tirol-Trade Kft. elődje, több mint 10 évvel ezelőtt egy baráti társaságból épült fel. Mindenki azt adta hozzá a céghez, amiben Ő a legjobb volt. És a csapat gerince lényegében az óta is változatlan.

Az évek alatt természetesen szükséges volt bővülnünk, de leginkább ajánlások és ismeretségek útján szoktuk kiválasztani új munkatársainkat és minden esetben gyakorlott kollégáink iránymutatásai alapján sajátítják el a szükséges képességeket.

Ez az oka annak, hogy németül, oroszul, angolul, franciául beszélő vagy akár több diplomás munkatársunk is van. Van köztük olyan, aki főállásban IT szakember, de olyanok is akadnak, akik Angliában, Hollandiában vagy Belgiumban folytattak tanulmányokat.

Nem csoda tehát, ha otthonosan mozgunk a nemzetközi szállítások piacán. Költöztettünk már több ízben Angliába, Írországba, Ausztriába, Németországba, Olaszországba, Görögországba, Franciaországba, Hollandiába, Norvégiába, Spanyolországba, Romániába, Ukrajnába, Lengyelországba, Csehországba, de Svájcba például szinte már hazajárunk.

De rendszeresen kapunk megkereséseket külföldről-külföldre vagy külföldi országon belüli költözésekkel kapcsolatosan, ugyanis kapcsolataink révén sokszor a külföldi versenytársainknál is kedvezőbb ajánlattal tudunk szolgálni.

Rakodó kollégáink bármikor állnak rendelkezésükre!

Mit csináljak akkor, ha még nem tudom magammal vinni minden bútorom és ingóságom külföldre?

Ilyenkor kérheti, fix havidíjas raktározási- tárolási szolgáltatásunkat is, vagy a tárolással kombinált ún. „késleltetett” nemzetközi költöztetés szolgáltatást, arra az esetre, ha magyarországi lakásából már ki kell költöznie, de a külföldi lakás valamilyen okból még nem áll készen személyes tárgyai fogadására.

Munkatársaink becsomagolják és tárolásra előkészített állapotban beszállítják budapesti raktárunkba ingóságait. Ahol hosszú- vagy rövidtávon megfelelő körülmények között megőrizzük tárgyait, amíg Ön másképp nem rendelkezik azokról.

Mit csináljak, ha még kérdésem van?

Kérje ajánlatunkat a +36706375131 telefonszámon vagy és munkatársunk mindenben a segítségére lesz.

Keresse nemzetközi költözésekről szóló legfrissebb híreinket, aktuális egyedi ajánlatainkat a facebook oldalunkon.

Ha Önnek fontos a kényelem, pontosság és megbízhatóság, akkor biztos lehet benne, hogy mi nyújtjuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő nemzetközi költöztetés szolgáltatást.

Ajánlatkérés
Név *
Telefonszám *
Email cím *
Megjegyzes
Kép csatolása

NÉHÁNY JELLEMZŐ ÁR A http://koltoztetesolcson.hu WEBOLDAL NEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉS NETTÓ SZOLGÁLTATÁSI ÁRAIBÓL

3,5 t alatti teherautóval

7,5 t teherautóval rakodás nélkül

MAGYARORSZÁG-AUSZTRIA

650 € -TÓL

850 € -TÓL

MAGYARORSZÁG-NÉMETO.

750 € -TÓL

900 € -TÓL

NÉMETORSZÁGON BELÜL

750 € -TÓL

900 € -TÓL

AUSZTRIÁN BELÜL

650 € -TÓL

850 € -TÓL

MAGYARORSZÁG-HOLLANDIA

800 € -TÓL

1200 € -TÓL

tet

Summary
Nemzetközi költöztetés
User Rating
5 based on 37 votes
Service Type
Nemzetközi költöztetés
Provider Name
Tirol Trade Kft.,
Hungária krt. 5-7.,Budapest,Magyarország-1101,
Telephone No.+36706375131
Area
Magyarország
Description
Szeretné a legjobb ajánlatot kapni nemzetközi költöztetésére? Nemzetközi költöztetés, akár kamionnal is. A versenytársak árainál, akár 50%-kal alacsonyabb ár. Idegen nyelveket beszélő rakodók. Képzett, gyakorlott sofőrök. 0-24 ügyfélszolgálat. Szolgáltatói szerződés és rakománybiztosítás.