Lépj velünk kapcsolatba

Tirol Trade Kft.

Ha ajánlatot kérnél vagy kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keress bennünket bármelyik elérhetőségünkön.

Polyák Zsolt - a Tirol Trade Kft. tulajdonosa

Üzenetedre Zsolt fog válaszolni.

Ismerd meg Őt és az egyik nemzetközi költöztető csapatunkat a videónkból és nézz körbe Youtube csatornánkon, hogy a többi kollégánkat is megismerhesd.

Ajánlatkérés
Név *
Telefonszám *
Email cím *
Megjegyzes
Kép csatolása

ÍRJ MESSENGEREN

Akár messengeren is beszélhetsz velünk, hogy kényelmesen választ kapj kérdéseidre.

Hívj bennünket

Kollégánk egész nap várja a hívásod, még hétvégén is.

ÍRJ NEKÜNK

Leveledre, ajánlatkérésedre amint tudunk, de legfeljebb 24 órán belül válaszolunk.

Küldetésünk – avagy miért pont költöztetésolcsón.hu?

Egyszerű, olcsón költöztetünk.

Sokan gondolhatnák, hogy a koltoztetesolcson.hu domaint egyszerűen csak a kereső-optimalizás miatt választottuk ki. És való igaz, hogy amikor az online megjelenésünket erősítettük ezelőtt 7 évvel, akkor a Google még valóban díjazta az olyan URL címeket, ahol megjelent a kívánt keresőszó, a költöztetés Budapest olcsón.

De az igazsághoz hozzá tartozik, hogy annak idején még nem volt ilyen erős a verseny a budapesti költöztetők között. Egy „gyengébb” címmel vagy kitalált márkanévvel is sikeresek lehettünk volna a belföldi költöztetés piacán. 

Akkor miért választottuk mégis ezt?

Mert amikor elindítottuk költöztetéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat, akkor még csak a „nagy öreg költöztető mesterek” kínálták szolgáltatásaikat, irreálisan magas árakon. Megtehették, hiszen mindenki szépen kitartotta a megszokott árakat, hiszen úgysem volt más lehetősége a költözködni vágyó kisembernek.

Mi egy ilyen fuvarozó piacra szerettünk volna minőségi szolgáltatással betörni és árversenybe kezdeni a költöztető piac régi szereplőivel. Az ár folyamatos alacsonyan tartása számunkra egy elköteleződés volt leendő ügyfeleink felé és szerettük volna, ha ez megjelenik arculatunkban is.

Sikerült is felbolygatnunk a piacot. Először próbáltak bennünket lejáratni, de sikertelenül. Az emberek ki voltak éhezve a jó árakra és a kulturált megjelenésű, intelligens szakembereinkre. Aztán végre megmozdultak az árak is.

Büszkék vagyunk rá, hogy valahol nekünk is közünk van ahhoz, hogy a bútorszállítás és költöztetés árazásokból szép lassan kikoptak az olyan rejtett költségek, mint az emeletdíj, a városon belüli kilométerdíj, a hétvégi felár és az egyéb hasonló átverések. Egyszerűen az Ügyfelek már nem voltak hajlandóak lenyelni ezeket a díjakat.

Aztán megjelentek új szereplők is a piacon, akik beszálltak ugyan az árversenybe, de nem minden esetben értették meg a Költöztetés Olcsón üzenetét. Így jöttek létre az olyan erőltetett domain nevek, mint többek között az olcsokoltoztetesbudapesten.com www.olcsokoltoztetes1.huolcsokoltoztetesbudapest.comwww.koltoztetes-szallitas-s-transport.hukoltozes-butorszallitas-budapest.hu/cikkek/olcso-koltoztetesolcsokoltoztetes.com olcsoszallitaskoltoztetes.hupont.hu/koltoztetesolcson.net/.

Őszintén örülünk neki, hogy másolnak bennünket, hiszen az csak azt jelenti, hogy valamit jól csinálunk a költöztetés budapesti piacán. Ettől a fent felsorolt versenytársak még nem rossz költöztetők. Sőt reméljük, hogy Ők is tovább növelik az Ügyfelek számára előnyös versenyt a piacon, de valljuk meg őszintén, ezek a domain nevek nem sugároznak túl nagy minőséget. Inkább az amatőr SEO „szakemberek” áldozatait vélem felfedezni ezekben az URL címekben, akiknek nem a minőségi online megjelenés csak a Google első oldala számított.

Mi büszkék vagyunk rá, hogy mindig tudtunk válaszolni a piac mozgásaira, és a konkurencia csak motivál bennünket. És mivel a küldetésünk nem változott, ismét megizzasztottuk a költöztető versenytársainkat 2018. évi árlistánkkal, ahol nem csak a költöztetés árak zavarba ejtőek, de az árképzésünk átláthatósága és egyszerűsége is okozni fog néhány kellemetlen percet a rejtett költségekkel trükköző költöztetőknek.

Hogyan tudja az alacsony költöztetési árakat tartani Költöztetés Budapest szolgáltatásánál a költöztetésolcsón.hu?

Egyszerű. Ez a név kötelez.

És ez két dologra sarkall bennünket: az árak és a kiadások arányának folyamatos felülvizsgálatára, valamint a folyamatos innovációra.

Új jármű- eszköz- és alapanyag vagy csomagolási kellék beszerzéseinket minden esetben körültekintően végezzük.

Beszállítóinkat folyton versenyeztetjük, hogy a legjobb árakat tudjuk nyújtani. Ha megtakarítást tudunk elérni, akkor nem szükséges emelni a költöztetések árain, ahol tudjuk, ott megjelentetjük ezt a megtakarítást a belföldi szolgáltatási árlistánkban is.

Például a tavalyi évben, a belföldi kis-teher szállítók között egyedülálló módon a gázolaj ár csökkenését, vidéki kilométerdíjaink árcsökkenése követte.

Rakodónkat folyton képezzük és figyeljük a piacon az olyan eszközöket, melyek segíthetik, biztonságosabbá tehetik a munkánkat. Így nincs szükség arra, hogy egy esetlegesen bekövetkezett baleset miatt a kiesett munkaerő többletköltségeire vagy Ügyfelünknek okozott kár enyhítésére kelljen felhasználni céltartalékainkat.

Folyamatosan karbantartjuk gépjárműparkunkat, ezért nincs a munkavégzés alól szükségszerűen kivont gépjárművünk, nem várt szervizköltségünk vagy ezen okok miatt visszamondott költöztetésből adódó bevételkiesésünk.

Előre gondolkozunk, így a szokásos költöztetős uborkaszezonra is van munkánk. Ez munkatársaink számára is megnyugtató és a cég bevételei is folyamatosak.

Hogyan alkalmaz idegen nyelveket beszélő, intelligens rakodókat a költöztetésolcsón.hu?

Az idegen nyelveket beszélő, akár több diplomás vagy korábban külföldön tanult kollégáink előbb voltak, mint a Költöztetés Olcsón. Ezek a srácok, jó barátok építették fel a céget és mivel mindenki megtalálta benne a számítását, itt is maradtak.

Mindenki rakodóként kezdte a pályafutását, aztán volt, aki saját költöztető céget alapított és partnercégként dolgozik velünk tovább. Van, aki üzletkötői állása mellett maradt velünk részmunkaidőben, de van, aki annyira élvezi ezt a fajta munkát, hogy a külföldön végzett iskolái és az angol és a francia nyelvismerete mellett sem szeretne váltani.

És persze vannak olyanok is, akik csak bizonyos, különleges szakértelmet kívánó költözések során vagy épp az új rakodók betanításában segédkeznek.

A több mint 10 év alatt mindenkinek kialakult a szerepe és így együtt tudunk haladni a célok felé. Az biztos, hogy a jó hangulatú, magas minőségű költözéseket és az olcsó költöztetés árakat csak ezzel a csapattal tudjuk könnyedén biztosítani Ügyfeleink részére.

Nyelveket beszélő rakodóink

Nemzetközi költöztetés
Költöztetés
Nemzetközi költöztetés
Költöztetés
Tirol Trade Kft.
Tirol Trade Kft.,
Hungária krt. 5-7.,Budapest,Magyarország-1101,
Telephone No.+36706375131
Európa
Budapest
Mi valóban beszéljük a nemzetközi költöztetések nyelvét.
Költöztetés a hét minden napján. Budapest összes kerületében és Európa össze országában egyaránt.