Budapesti költöztetés a költöztetés szakértőitől

Ez a tökéletes budapesti költöztetés

Így fogjuk egy csapásra elfelejtetni Veled egy budapesti költöztetés során felmerülő összes nyűgöt, stresszt, amint megérkezünk hozzád a költözésed napján.

Lehet az a költöztetés azonnal vagy jó előre megtervezve. Költözhetsz Budapesten belül vagy vidékről Budapestre, esetleg pont fordítva. Egy biztos, hogy a lehető leggyorsabb költöztetésre vágysz, a lehető legkedvezőbb áron.

Egy megbízható csapatot keresel, akikkel pontosan úgy zajlik a költözés, ahogyan eltervezted.

Kevés olyan helyzet van, amivel az elmúlt több, mint 8 évben elvégzett közel 6 000 budapesti költöztetés teljesítése során még nem találkoztunk.

Ezt a mérhetetlen tapasztalatot fogjuk felhasználni a Te költöztetésed során is. Ez a tapasztalat nekünk magabiztosságot ad, Neked pedig végtelen nyugalmat a költözés minden percében.

Tudom, hogy a költözésed egyik legnehezebb része, kiválasztani a megfelelő költöztető céget.

Most kell kiválasztanod azt a csapatot, akikre rábízod magad és ezzel együtt az összes bútorod, vagyontárgyad és ingóságod.

Igazából most az új lakásod legelső „vendégeit” is kiválasztod. Azokat, akik először léphetnek be a frissen felújított új otthonodba.

Gyönyörű új burkolatok, hófehér falak, vadonatúj ajtók, fényes, csillogó felületek.
Félted, óvnád minden sérüléstől. Közben tudod, hogy nemsokára itt bútorokat, dobozokat fognak pakolni az általad kiválasztott költöztetők.

Minden lépésünk tudatos és magabiztos.

Pontosan tudjuk milyen érzés ez. Minden nap ezt az érzést látjuk az ügyfeleink arcán. És tapasztaltuk már ugyanezt a saját költözéseink alkalmával is.

Éppen ezért vagyok biztos abban, hogy már a költözés első pillanatában csillapodni fognak ezek az érzések. Amikor megérkezünk és megbeszéljük Veled, hogy mi fog történni, akkor már érezhetően nyugodtabb leszel, mert érzed, hogy jó kezekben lesznek a dolgaid.
Ez után pedig minden mozdulatunkon láthatod majd, hogy itt minden meg van tervezve, minden lépésünk tudatos és sugárzik róla a gyakorlat adta magabiztosság.

Tudom, hogy ezt keresed.

De az, hogy törődünk a költözéseddel, nem csak abban mutatkozik meg, ahogy dolgozunk.

 • A piacon (talán) elsőként vezettünk be olyan egyértelmű árazási rendszert, ami átlátható, mindenki számára egyértelmű és minden rejtett költségtől mentes.
  Nem kell egy több ismeretlenes egyenletet felírnod a költöztetés végén, hogy tudd mennyit is kell fizetned.
 • Folyamatosan olyan kényelmi és kiegészítő szolgáltatásokkal bővítjük a tevékenységeinket, amik már a költözésed előtt is hasznosak lehetnek számodra. De gondoltunk arra is, hogy szükséged lehet a költözésen túl is szállításra.
 • Költöztető doboz bérbeadás helyett, a költözést követően visszavásároljuk azokat a dobozokat, amelyek még jó állapotúak, de már nincs szükséged rájuk.
 • Mobildaruval vagy önrakodó darusautóval nem jelent problémát számunkra az sem, ha a jakuzzit vagy egy több száz kilós páncélszekrényt kell a magasba emelni.

Ha felveszed velünk a kapcsolatot, akkor beindul a költöztető gépezet.

Te elmondod vagy leírod nekünk a költözésed részleteit és elmondjuk, mire számíthatsz.

 • Szükséges-e személyesen felmérni a költözést.
 • Melyik autónk lenne a legpraktikusabb és a legköltséghatékonyabb a költözésedhez.
 • Hány fő rakodót javaslunk a nyugodt és villámgyors költözéshez.
 • Nagyjából mennyi időt vesz majd igénybe a költözésed.

Ha telefonon egyeztettünk, akkor ezeket a részleteket megkapod írásban is.

116 valódi vélemény – 4,8/5 értékeléssel

A költözésed napján az előre megbeszélt időben fogunk megérkezni és elkezdjük a munkát:

 1. Telefonálunk Neked, miközben az utcán, a ház környékén felmérjük a terepet és előkészítjük az eszközeinket.
 2. Veled együtt végigjárjuk a lakást és megbeszéljük a sorrendet.
 3. Ha szükséges, akkor elkezdjük előkészíteni a szállításhoz a bútorokat. (szétszereljük, csomagoljuk azokat)
 4. Folyamatosan és szisztematikusan hordjuk le és rakodjuk fel az autó platójára a költöztetendő tételeket.
 5. A platón mindent rögzítünk, vagy úgy rakodunk, hogy semmi se tudjon elmozdulni vagy megsérülni a szállítás során.
 6. A felpakolást követően Veled együtt végigjárjuk a lakást és ellenőrizzük, hogy minden felkerült-e a kocsira és a lakást is rendben hagyjuk-e el. (Ha rendeltél takarítást is, akkor mostanra a takarító csapat is megérkezett)
 7. Ha megérkeztünk a lerakodási címre, akkor pillanatok alatt előkészítjük a terepet. A lerakodás rendszerint gyorsabban halad, mint a felrakodás.
 8. Megbeszéljük Veled, hogy mit hová szeretnél rakni az új lakásban.
 9. A megbeszéltek alapján a bútorokat, dobozokat és zsákokat behordjuk és elrendezzük.
 10. Ha mindent lepakoltunk, akkor még segítünk minden bútort a végső helyére állítani, közben ha rendeltél bútor-összeszerelést is, akkor azt is megcsináljuk.
 11. Végigjárjuk Veled együtt a lakást, és ha minden rendben van, akkor közösen kiszámítjuk a költözés költségét, levonva az esetleges kedvezményeket.
 12. Búcsúzunk és indulunk a következő Ügyfelünkhöz.Ennyire egyszerű az egész. A többi már csak erő és gyakorlat kérdése.
Kezdhetjük egy ajánlatkéréssel?

Persze, hiszen már fent is mondtam, hogy sokat dolgoztunk azon, hogy kedvezőek és könnyen érthetőek legyenek. Ugyanakkor az is fontos szempont volt, hogy mindenképpen fent tudjunk tartani egy folyamatos minőséget.

Így lehet az, hogy egy két órás kisebb költözést 1 rakodóval és egy sofőrrel, alig több mint 2 Budapest bérlet áráért megoldunk Neked.

Vagy adhatunk 3 órára egy teherautót sofőrrel együtt 29 000 Forintért.

3 óra alatt a barátaid vagy a család segítségével akár egy teljes költözést le lehet bonyolítani. Ennyiért ezt szerintem nem érdemes kihagyni. A havi mobilszámlám magasabb szokott lenni ennél.

1 rakodó 3 beszélt nyelv
Ajánlatkérés
Név *
Telefonszám *
Email cím *
Megjegyzes
Kép csatolása

Ha még bizonytalan vagy, akkor el kell mondanom még valamit. Minden nap érkezik olyan megrendelés, amit már nem tudunk elvállalni, mert az ügyfél már későn telefonált.

Ez azért van, mert bár több autóval, több csapattal dolgozunk, de nem akarunk olyan nagyra nőni, hogy a fent leírtakat ne tudjuk tartani.

Nem sürgetni akarlak, de ha már idáig eljutottál, akkor valószínűleg érdekel Téged a szolgáltatásunk. Mi pedig szívesen el is vállaljuk a költözésed lebonyolítását.

Hogy már a kezdetekkot is gördülékenyen menjenek a dolgok, minden részletet írj adj meg nekünk az ajánlatkéréskor:
 • Írd le nekünk, hogy mikorra szeretnél költöztetést rendelni.

Megadhatsz több napot is, de ha konkrét elképzelésed van, akkor akár óra-perc pontossággal is leírhatod.

 • Honnan-hova költözöl? (Ha szeretnéd, megírhatod már most a pontos címet is, természetesen bizalmasan kezeljük. Nem használjuk fel semmi máshoz, csak a személyes ajánlatod elkészítéséhez.)

Add meg nekünk, hogy milyen házból, hányadik emeletről költöznél. Az is hasznos, ha a lerakodási címről is meg tudsz adni infókat.
Megadhatsz akár több felvételi- és lerakodási címet is. Ha valamelyik címre behajtási engedélyszükséges, csak jelezd nekünk és mi intézzük.

 • Mit kell költöztetni?

Ha leírod, hogy hányan költöztök, hány szobás a lakás, akkor már az nagy segítség nekünk.
De megköszönjük, ha felsorolod a költöztetendő bútorokat, műszaki berendezéseket. Ha tudod, akkor add meg a költöztetendő dobozok, zsákok számát is.
Ne feledkezz meg a garázsban, fészerben, pincében vagy a tárolóban lévő dolgokról sem.

 • Tehetünk érted még valamit?

Ha van valami olyan nehéz tárgyad, mint például páncélszekrény, zongora vagy 2 ajtós hűtőszekrény, akkor azt mindenképp mond el nekünk, mert úgy kell készülnünk eszközökkel.

Ha szeretnéd, hogy szét- vagy összeszereljük a bútoraidat, akkor jelezd nekünk, kérlek.
Ebben az esetben a megfelelő szerszámokkal és gyakorlott bútorszerelő-rakodó munkatársakkal fogunk érkezni.

Arról se feledkezz meg, ha valamelyik bútorod nem fér át az ajtókon. Természetesen ezt is meg tudjuk oldani (például ablakon, erkélyen keresztül, akár mobildaruval is), de ez egyedi szakértelmet, kivételes esetekben pedig előzetes (természetesen ingyenes) felmérést kíván.

Budapesti Költöztetés Gyakran Ismételt Kérdések

Vidéki költöztetést is vállaltok?

Természetesen vidékről-vidékre, Budapestről-vidékre és Vidékről-Budapestre is rendszeresen költöztetünk. Az áraink ezekre a megrendelésekre is érvényesek, de ebben az esetben az autó típusától függően a végösszeghez még hozzá kell számolni a kilométerdíjainkat (110-130 Ft/km). Pontosabb ajánlatot konkrét ajánlatkérésre tudunk adni.

Zongoraszállítással is foglalkoztok?

Zongora, pianínó szállítását vagy bármilyen nehéz-teher fuvarozását, rakodását is vállaljuk. Szüksége esetén mobildaruval vagy önrakodós daruval szerelt teherautóval.

Van mód azonnali költözést is rendelni?

Amennyiben van szabad kapacitásunk, úgy akár egy órán belüli kiállással is tudunk költöztetést vállalni.
Ha mégsem tudjuk vállalni költöztetését a rövid határidő miatt, úgy megbízható partnereink és pályatársaink elérhetőségeit is szívesen megadjuk, hogy segíteni tudjunk.

Hétvégi költöztetést is vállaltok?

A költöztetésben a hétvége az igazi dömping időszak, kiemelten a hónap első és a hónap utolsó hétvégéi. Amennyiben hétvégi költöztetésben gondolkozik, úgy érdemes már jó előre időpontot foglalni, hogy biztosan rendben legyen minden a költözés napján.

A költöztetés után a felesleges bútorokat, lomokat is elszállítjátok?

Egy kedvező díj ellenében szívesen megszabadítunk a felesleges lomoktól. Azt viszont vedd figyelembe, hogy sok esetben Tőled egy másik ügyfélhez megyünk, aki biztosan nem örülne, ha lomokkal lenne tele az autó, amivel költöztetjük Őt.

Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében kérlek, mindenképp előre jelezd, ha lomtalanításra is szükséged lenne.

Külföldre költöztetéssel is foglalkoztok?

Megkereséseink 40-45%-a nemzetközi költöztetéssel kapcsolatos, amiknek minden esetben szívesen teszünk eleget.
Ha külföldről költöznél Magyarországra vagy Magyarországról külföldre, akkor mindenképp kérj ajánlatot tőlünk. Mivel folyamatosan járjuk Európát sokszor a legkedvezőbb ajánlatot tudjuk adni Ügyfeleinknek.

Messengeren vagy Viberen is rendelhető költöztetés?

Természetesen igen. Viberen a +36706375131 telefonszámon, de elérhetsz bennünket Facebookoldalunkon vagy az Instagramon. Sőt, akár videóhívásos költöztetés felméréssel kapcsolatban is kereshetsz bennünket.

Költöztetés Olcsón (@koltoztetesolcson.hu) által megosztott bejegyzés,

Nemzetközi költöztetés
Költöztetés
5
5 based on 7 votes
Nemzetközi költöztetés
Költöztetés
Tirol Trade Kft.
Tirol Trade Kft.,
Hungária krt. 5-7.,Budapest,Magyarország-1101,
Telephone No.+36706375131
Európa
Budapest
Mi valóban beszéljük a nemzetközi költöztetések nyelvét.
Budapesti költöztetés. Több, mint 8 év. Évente közel ezer megrendelés. 4,8 csillagos értékelés az ügyfeleink visszajelzései alapján.