Egyéb rakodó, Fizikai munkák

Ügyfeleink gyakran bízzák meg rakodóinkat olyan fizikai munkákkal, melyek nagy tapasztalatot vagy kivételes talpraesettséget igényelnek.

Csak rakodás 2 fővel  39.000 Ft / 3 óra

További óra 9.900 Ft

Plusz fő rakodó 4.500/óra minimum 3 óra fizetendő

 

Rakodó munkák, kézi anyagmozgatás

RakodóKérje ajánlatunkat, ha lomtalanítás, költözés, raktár- vagy pince rendezés során segítségre van szüksége.
Ha cégének rövid időre, alkalomszerűen, például nagyobb árukészlet beérkezésekor, átmeneti munkaerő hiány esetén vagy épületen, telephelyen belüli költöztetéshez fizikai munkaerőre van szüksége, akkor szívesen kölcsönadjuk tapasztalt állandó rakodóink szakértelmét.

Rakodó

Bútorok szét- és összeszerelése
Gyakorlott munkatársaink, nagy szakértelemmel végzik új- és használt lapraszerelt bútorok összeszerelését. Kollégáink akkor is könnyen, gyorsan és magabiztosan szerelik össze használt lapraszerelt bútorait, ha a leírás már nincs meg. IKEA, KIKA, JYSK, RS vagy más bútoráruházban vásárolt bútorainak nem csak összeszerelését, hanem házhozszállítását is vállaljuk. 

Csomagolás, költözés előkészítés

RakodóIgény szerint a költöztetés előtti, csomagolási munkákat is ránk bízhatja. Munkatársaink nagy gyakorlattal és tapasztalattal készítik elő ingóságait a sérülésmentes belföldi vagy adott esetben nemzetközi költöztetéshez. Gondosan előkészített költözéssel, időt és így költséget spórolohat magának. Így egy nagyobb belföldi vagy nemzetközi költöztetés esetén, akár a csomagolási munkadíjat részben- vagy teljes egészében megtakaríthatja a költötetés költségéből.

Egyedi, különleges módszert igénylő bútor anyagmozgatás (kb. 70 kilógrammig)Rakodó
Munkatársaink problémamegoldó készsége nem ismer akadályokat. Bútorait akkor is nagy biztonsággal célba juttatjuk, ha azokat a lépcsőház vagy a bejárati nyílászárók kialakítása miatt, a szokásos módon nem tudjuk megoldani. Képzett munkatársaink, sérülésmentesen juttatják be méretesebb ingóságait a terasz-, erkélyajtón vagy ablakokon keresztül.

Kérje ajánlatunkat telefonon vagy ajánlatkérő űrlapunkon keresztül.
Reméljük, hogy hamarosan az Önt is visszatérő ügyfeleink között tudhatjuk. A költöztetésolcsón.hu csapata várja szíves megkeresését szolgáltatásainkkal kapcsolatban.