Lomtalanítás – Megszabadítunk a felhalmozódott lomoktól

Megszabadítunk a felhalmozott lomoktól

Lomtalanítás szolgáltatásaink között könnyen megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

 
Akár már egy bútorért is elmegyünk, de ha kell egy egész lakást leürítünk egy pillanat alatt.

Sőt, ha nem akarsz fizetni a szállításért, de a pakolással se vesződnél, akkor szívesen segítünk kihordani a felesleges dolgaidat az éves, rendszeres lomtalanítás napján.

Csak egy bútor / háztartási gép elszállítása, lomtalanítása

Már régóta kerülgeted és nincs rá szükséged? Már szabadulnál tőle, igaz? Mennyi mindenre tudnád használni azt a helyet, ahol azt a rozzant kanapét, rossz hűtőszekrényt tárolod? Vagy csak most ment tönkre, de nem akarod hónapokig kerülgetni? Vettél egy másikat és a régivel nem tudsz mit kezdeni? Mi már egy bútorért is elmegyünk és megszabadítunk Tőle, hogy visszanyerd a helyet az otthonodban, a garázsban vagy a tárolóban. Keress bennünket, mond el, hogy miről lenne szó. Egyeztetünk egy időpontot, amikor elmehetünk érte és elszállítjuk. Kérd ajánlatunkat vagy telefonálj.

Rendrakás, rendszerezés, hulladékelszállítással

Nagy a rendetlenség, de nem tudod rávenni magad, hogy rendet teremts? Mit szólnál hozzá, ha már holnap újra birtokba vehetnéd azokat a helyeket, amiket most a lomok uralnak? Tapasztalataink alapján az emberek 80%-a soha semmit sem kezd azokkal a dolgokkal, amiket azért tesz el, mert „jó lesz az még valamire”. Ez azért van, mert a kacatok nagy része szemét. És a sok szeméttől nem is lehet átlátni, hogy a valóban hasznos dolgok hol is vannak. Volt olyan ügyfelünk, aki azért nem használta a biciklijét, mert egyszerűen nem fért hozzá a lomoktól. Ilyenkor jövünk mi. Nem csak elszállítjuk a lomokat és a felhalmozódott szemetet, hanem segítünk rendet is rakni. Ahhoz, hogy segíteni tudjuk, csak telefonálnod kell. De az is elég, ha kérsz egy ajánlatot. Leegyeztetjük a részleteket és egy Neked alkalmas időpontban rendet varázsolunk Nálad, amibe természetesen a lomok elszállítása is beletartozik.

Nem csak a szemetet szállítjuk el, rendet is rakunk.

Teljes körű lomtalanítás

Eladtad a házat, de a pincében csak felhalmozott lomok vannak? Jó ötletnek tűnt a nyaralóba vagy a telekre hordani mindent, de mostanra átvette az uralmat a káosz? Van egy lakásod, ami többet érne üresen, mint a mostani berendezéssel? Rengeteg élethelyzet van, amikor mindentől meg kell szabadulni. Itt az ideje visszaszerezned az irányítást. Nincs az az ingatlan, ami azt érdemelné, hogy lomtárnak használd. Főleg, hogy egy nap alatt megszabadulhatsz attól, ami sok-sok év alatt felgyülemlett. Többet nyersz vele, mint amennyibe kerül. Ha összeugrasztod a cimborákat és elkezditek szelektálni, elhordani a szemétlerakóba, a legjobb esetben is rámegy egy hétvégéd. De ha halogató típus vagy, akkor akár hetekig is eltarthat, amíg teljesen leürítesz egy lakást magadnak. Ha úgy gondolod, hogy segíthetünk, akkor egy telefonodba kerül, és mi ott termünk, hogy eltüntessünk mindent, amire nincs szükséged.  Kiürítjük a lakást, a pincét, a tárolót, a garázst.

Segítünk kipakolni a rendszeres lomtalanítás napján

Már a tavalyi lomtalanításról is lemaradtál, mert semmi időd foglalkozni vele? Pedig lenne mit kidobni, igaz? Tele a pince. Azt a rozzant kanapét is csak kerülgeted. A tavaly elromlott mosógépet se tüntetted még el. A lomok kikészítésének napján egyik rokonod, barátod se ér rá. A nagyi pincéjét is ki kellene már üríteni végre, mert már tavaly is megígérted neki. Ismerős, ugye? Mennyit ér neked a szabadidőd? És mennyit ér, hogy ne kelljen még egy évig kerülgetni azt, amit csak a ház elé kellene lehordani, hogy végre eltűnjön? Ha szeretnéd, mi szívesen segítünk Neked. Lehordjuk helyetted az összes lomot 1-2 óra alatt. És közben csak irányítanod kell bennünket. Egy deszkát sem kell megmozdítanod, mégis rend lesz a pincédben. Ráadásul kihasználhatod a ingyenes lomtalanítás lehetőségét, így megúszhatod a szállítási és a hulladéklerakási díjakat. Ráadásul, ha szeretnéd. A kihordás után még rendet rakni is segítünk. Telefonálj vagy írj nekünk. Ennyit kell tenned, hogy megszabadulj a lomoktól.

Nem hagyunk cserben. Ránk számíthatsz a lomtalanítás napján is.

Sitt elszállítása – konténer rendelése nélkül

El tudod képzelni a lakásfelújítást sitt és építési törmelékek nélkül?  Mi sem. De meg tudunk szabadítani Tőle. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha nem Neked kellene gondoskodni a sitt zsákolásáról, elszállításáról? Tudok egy olyan megoldást, amihez nem kellene konténert rendelni, területfoglalási engedélyt intézni?
  • Amikor már nem tudtok haladni a sitt kupacoktól, akkor kimegyünk, ha kéred, akkor viszünk zsákokat is és bezsákoljuk.
  • A megtöltött sittes zsákokat felpakoljuk az autónkra, az olyan darabos hulladékokkal együtt, mint a például bontott faanyagok, ablakok, ajtók, felszedett linóleum, vagy épp a kémény régi béléscsöve.
  • Annyi kört megyünk, amennyi csak szükséges. Ha kell, akkor minden nap visszamegyünk, hogy folyamatosan tudjatok haladni a felújítással.
  • Konténerrendelés nélkül
  • Területfoglalási engedély nélkül
  • Rakodással és szállításra előkészítéssel
Telefonálj, és akár már ma megszabadítunk a sittől és az összes bontásból származó hulladéktól.

ÉPÍTÉSI TÖRMELÉK ELSZÁLLÍTÁSA A LEGEGYSZERŰBBEN

Hova visszük az elszállított lomokat?

A hiedelmekkel ellentétben nincs egy nagy szemétbánya, ahová csak leöntjük a sok szemetet és akkor már meg is oldottuk az egészet. Több hulladékkezeléssel foglalkozó céggel dolgozunk együtt, de általában mindegyik csak szétválogatva veszi át Tőlünk a hulladékot. Ha másképp csinálnák, az nem lenne túl fenntartható. Olyan hulladékterhelésnek tennénk ki környezetünket, aminek már rövidtávon éreznénk a hatását. Épp ezért, miután átvettük Tőled a lomokat és a hulladékokat, lehetőség szerint szétválogatjuk. Ezután szelektálva szállítjuk azt a megfelelő helyekre. Nem is kerül minden a szemétre. Az elektronikai hulladékokat például több jótékonysági szervezet átveszi, további feldolgozásra. Ezzel  -azon túl, hogy csökkentik a környezeti terhelést- rászoruló embereknek adnak munkát, akiknek a bérét a hulladék értékesítéséből származó bevételből finanszírozzák.   Ha van rá mód, akkor a használható bútorokat, használati tárgyakat se dobjuk a szemétre, hanem igyekszünk szervezeteknek, rászoruló családoknak eljuttatni. Kérd ajánlatunkat telefonon vagy írásban.
Ajánlatkérés
Név *
Telefonszám *
Email cím *
Megjegyzes
Kép csatolása