Teherautó bérlés – “Fapados költöztetés” csak sofőrrel

A Teherautó bérlés, vagy másképp a “fapados” költöztetés, szállítás költséghatékony, jól kalkulálható megoldás, ha a költözést a család vagy baráti társaság maga szeretné megoldani.

Szállítás, Házhoz szállítás furgonnal

Költöztetéshez, szállításhoz furgonjaink, sofőrrel 14 000 Ft alapdíjért állnak rendelkezésére. Az alapdíj magában foglalja az autó kiállási díját Budapesten belül, valamint az autó és a sofőr munkadíját 2 órán keresztül.

Ezt követően, minden további órában 4500 Ft díjat számolunk fel. Vidéki szállítás esetén a kilométerdíj, 110 Ft/km.

Költöztetés teherautóval

Nagyobb költöztetéskor, ponyvás (25 m³) teherautónk bérlése esetén  (5m x 2,2 m x 2,2m) az alapdíjunk 20 000 Ft, mely természetesen tartalmazza a sofőr és az autó óradíját az első 3 órában. Az első 3 órát követően, óránkét 6 000 Ft díjat számolunk fel. Vidéki szállítás esetén 130 Ft/km áron vállaljuk a szállítmány célba juttatását.

A lehető leggyorsabb és legköltséghatékonyabb rakodás érdekében, természetesen a le-fel rakodáshoz hevedert, molnárkocsit, kiskocsit díjmentesen biztosítunk, a teherautón pedig sofőrünk gondoskodik a bútorok, dobozok biztonságos elhelyezéséről, valamint rögzítéséről, így egészen biztos lehet abban, hogy azok épségben megérkeznek majd.

Gördülékeny költöztetés érdekében mindenképp érdemes egy, a házhoz közel parkolóhelyet foglalni, amennyiben megoldható fedett helyre -jó idő esetén akár az utcára- előkészíteni a szállítandó csomagokat, dobozokat, bútorokat, ezzel is elősegítve a költözés költséghatékonyságát.
A költözés előtt gondoskodjanak lapra szerelhető bútoraik szétszereléséről, melyhez szükség esetén munkatársaink bútorszerelés szolgáltatásunkkal, szívesen állnak rendelkezésükre.

További tanácsainkkal állunk szíves rendelkezésére, a hasznos tanácsok menüpont alatt.

Kérem, tekintse meg költöztetés árlistánkat is. Aktuális költöztetés akcióinkat, hasznos információinkat kövesse a költöztetés olcsón facebook oldalán. Reméljük, hogy hamarosan Önt is visszatérő ügyfeleink között tudhatjuk. Keressen minket, telefonos vagy online elérhetőségeink segítségével.