Nálunk van egy autó a sürgős karácsonyi házhozszállításodhoz

Ha valami nagy dolgot akarsz a fa alá tenni, akkor szükséged lesz rá. Tudom, mert minden évben megnő Nálunk a házhozszállítás, tehertaxi szolgáltatásra az igény a karácsonyi időszakban. Idén erre már külön készültünk, ezért az egyik autónk csak ezeket a megrendeléseket fogja kiszolgálni.

Az áruház már nem biztos, hogy meg fogja oldani a házhozszállítást

Nálunk Tavaly, szenteste napján, még a kanyarba se volt az ajándékok egy része. Pedig már novemberben megrendeltük azokat. Nem kell mondanom, hogy roppant kellemetlen volt, hogy volt olyan a családban, aki csak karácsony után kapta meg az ajándékait.

Ezt a karácsonyi rohamot még annyira se tudja kezelni a bútoráruházak és a műszaki áruházak egy részének házhozszállítási rendszere, mint az FKF az első havazást.

Készülnek rá, készülnek rá, de valahogy mégis mindig azonnal megbénul a város, amint az első hópehely ráhullik az M3 bevezetőre.

Ezért besegítünk a Télapónak és a Jézuskának

Úgy döntöttünk, hogy az egyik furgonunkat kivesszük a napi munkából és segítünk, hogy akkor is a fa alá kerülhessen az új hűtő, a kanapé vagy a mosógép, ha azt az áruházak már nem tudnák időben megoldani.

Persze minden igényt így se tudunk kiszolgálni, de ha Te okosabb és gyorsabb vagy, mint a mások, akkor jutalmul nyugodtabban várhatod a karácsonyt.

Mindenre gondoltunk

Az alábbi szolgáltatásaink közül tudsz választani. De nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire véges a kapacitásunk. Lehet, hogy ha 1 perc múlva telefonálsz, akkor már nem tudunk segíteni.

Házhozszállítás azonnal

Ha most épp sorban állsz az áruházban és azt látod, hogy már csak jövő hétre vesznek fel házhozszállítási igényeket, akkor most csörögj ránk. Ha az autónak van szabad kapacitása, akkor már indul is érted.

Elég rugalmasak vagyunk. Ha van bármilyen mód arra, hogy segítsünk, akkor segíteni is fogunk. Persze nekünk is végesek a kapacitásaink, tehát jobb, ha kicsit előre gondolkozol.

Előre megrendelt házhozszállítás

Ennél többet akkor sem tehetnél a kényelmedért, ha egy hétig keresnéd a lehetőségeket.

Szólsz, hogy mikor leszel az áruházban. Mi adott napon, az általad megadott időpontra oda megyünk, Veled együtt (vagy számla ellenében) átvesszük az általad megrendelt árut, és már indulunk is vele Hozzád.

  • Nem kell egész nap a házhozszállítást várni.
  • Nem kell szabadságot kivenni, hogy a szállítókat várd, akik úgyse abban az időpontban fognak jönni, amikorra ígérik.
  • Nem kell izgulni, hogy egyáltalán megérkeznek-e.

Úgy vonulhatsz majd el a házhozszállításért sorban állók mellett, mint egy kiskirály. Hiszen tudod, hogy az, amit vettél 2 órán belül már ott lesz a lakásodban.

Házhozszállítás furgonnal, akár rakodással is.

HA ELŐRE GONDOLKOZOL, AKKOR PÉNZT ÉS IDŐT TAKARÍTHATSZ MEG

“Késleltetett” házhozszállítás

Ez egy igazán exkluzív szolgáltatás.

Karácsony estig mégis hol rejtegetnél, mondjuk egy kanapét vagy egy hűtőt?

Én tudom a megoldást. Nálam. 23-án csak ilyen igényeket fogunk kiszolgálni. A következőt tudom ajánlani:

  • Elmegyünk érted az áruházhoz az általad kért időpontra.
  • Átvesszük a karácsonyi ajándékot.
  • Elraktározzuk, 2017. december 23-ig.
  • Díszes csomagolásba rejtjük.
  • Kiszállítjuk és betesszük a fa alá.

Izgalmasan hangzik, ugye? Ez annyira exkluzív, hogy összesen 4 ügyfelünknek tudom felajánlani ezt, 2017.12.23-i kiszállítással.

Átvesszük, raktározzuk, csomagoljuk, házhoz szállítjuk.

És miért Szenteste előtt egy nappal szállítunk?

Mert 2017.12.24-re már most tele a naptárunk. De ha szeretnéd, akkor úgy becsomagoljuk az ajándékot, hogy senki sem jön rá, hogy mi lehet az.
Így még izgalmasabb lesz várni az ajándékbontást, mert mindenki azt fogja találgatni, hogy mi lehet a csomagolás alatt.

A csomagoláshoz például innen is gyűjtjük az inspirációt:

Ajánlatkérés
Név *
Telefonszám *
Email cím *
Megjegyzes
Kép csatolása