Ezért nem pózolok költözködő celebekkel a Facebookon

Irigy vagyok. Irigy vagyok arra a pályatársamra, akinek velem ellentétben van “celebes-költözködős fotója

Persze nem azért, mert nekünk nincsenek celeb ügyfeleink. De vannak. Költöztettünk már színészt, televíziós műsorvezetőt, producert, zenészeket, lomtalanítottunk már politikusoknál, de szereltünk már össze bútort újságírónál is vagy “sztár” ügyvédnél is.

A diszkréció a költöztetés szolgáltatás egyik legfontosabb pillére

De mindig elfog az irigység, amikor azt látom, hogy valakit nem kötnek olyan alapnormák, amihez én ragaszkodok.

A költözködés egy nagyon intim része az, amikor vadidegen embereket engedsz be a lakásodba.
Olyankor, amikor óriási felfordulás van. Amikor minden a feje tetején áll. Semmi másra nem vágysz, csakhogy végre vége legyen.

El tudod képzelni ebben a szituációban azt, hogy valaki egy, a rakodások közben már pókhálósra tört mobilt tol az arcodba, hogy szelfizz vele egyet?

Hát én nem.

Mondjuk nem is vagyok celeb. De ha a vízvezetékszerelő, egy duguláselhárítás közepén megkérne, hogy csináljunk már egy közös szelfit a fürdőben. Hát… Lehet, hogy a WC pumpával kergetném ki a lakásból.

via GIPHY

Én pontosan tudom, hogy ez egy híres embernél még kiélezettebb. Ő folyamatosan reflektorfényben van. A bulvármédia csak azt figyeli, hogy van-e valami izgalmasan eladható pletyka, ami holnap címlapra kerülhet.

Mila Kunis 10 éve nem járt plázába, mert paparazzik hada követi mindenhová. Mikor Magyarországon jártak, végre úgy vásárolhatott, hogy nem állították meg lépten-nyomon.

Én el se tudom képzelni, hogy milyen lehet így élni.

Ha én költöztetőként az arcába tolnám az optikát, aztán fényképeket osztogatnék róla mindenfelé, akkor egy nagyon fontos elem hiányozna a szolgáltatásom alappilléreiből. Ez az elem pedig nem más, mint a DISZKRÉCIÓ.

Óriási bizalmat kapok azzal, hogy egy Ügyfél beenged a személyes életterébe és rám bízza az összes személyes vagyontárgyát.

Ezzel a bizalommal így visszaélni nem szabad. Profik vagyunk. Szolgáltatás nyújtunk. Nem szabad “amatőrködnünk”.

Ha megrendel Tőlem valaki egy szolgáltatást, akkor pontosan azt és úgy nyújtom neki -és a munkatársaimtól is ezt kérem-, ahogy én is elvárnám egy bármilyen más Szolgáltatótól.

A celeb ezt választotta.Szolgálja ki a rajongókat. A költöztető is rajongó.

Persze. Én meg a költöztetést választottam. De ha veszek egy koncertjegyet, akkor nem én szeretném összerakni a színpadot.

Ha elmegyek színházba, akkor nem én szeretném szállítani a díszletet. Én egy szolgáltatást veszek. Azt várom el, hogy szórakoztassanak. És nem azt, hogy dolgoztassanak.

Így van ez a költözést megrendelő Ügyfelekkel is. Azt várják el tőlem, hogy elköltöztessük és nem bennünket szeretnének szórakoztatni.

Ő az egész költözés alatt a mi Ügyfelünk és nem a jövőbeni reklámhordozónk. Nem a potenciális referenciánk.

Ha meg volt elégedve a munkánkkal, akkor ajánljon tovább Ő bennünket. És ne mi vágjunk fel azzal, hogy épp a mi hirdetésünkbe vagy weboldalunkba futott bele, valószínűleg teljesen véletlenül.

Szóval ezért nem pózolok egyetlen Ügyféllel sem. Nem azért vagyok ott.

Költöztetők vagyunk. Költöztetünk. Diszkréten. Gyorsan. Magas szolgáltatástartalommal. Korrekt árazással.